آموزش آنلاین

آموزش مجازی در پیشگامان

پاندمی کرونا اهمیت آموزش مجازی را، حتی به سرسخت‌ترین مخالفانش اثبات کرد.

مجموعه ی پیشگامان خیلی زود خود را با این شرایط دشوار وفق داد و با استفاده از تیم فنی حرفه‌ای خود سامانه‌ی یکپارچه را راه‌اندازی کرد و در کنار سامانه‌ی آموزش آنلاین ،آزمون آنلاین را در اختیار دانش‌پذیران قرار داد.
در این سامانه تمام مواردی که برای آموزش اصولی در شرایط حضوری اجرا می‌کردیم رعایت شده است.
آموزش مجازی به دو گروه برخط و بسته‌های آموزشی ضبط شده تقسیم می‌شود. ما با انتخاب گزینه‌ی مشکل‌تر و البته با کارآیی بسیار بالاتر، آموزش را به صورت برخط، پخش زنده و بسته‌های آموزشی در قالب محتوای تصویری ارائه می‌دهیم.
نبایستی تنها به تهیه‌ی فیلم‌های آموزشی ضبط شده اکتفا کرد.
در این نوع آموزش نه امکان پرسش از طرف دانش‌پذیران فراهم است و نه امکان نظارت از سمت آموزگار.
معمولا هم بسته‌ها در زمان تعیین‌شده مشاهده نمی‌شوند. در نتیجه درس‌ها روی هم تلنبار شده و کیفیت آموزش پایین می‌آید.
از مزایای مهم آموزش مجازی در مدارس پیشگامان  می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
  صرفه‌جویی در زمان
  صرفه‌جویی در هزینه‌ها