پیام تبریک مدیران به مناسبت گرامیداشت هفته معلم

پیام تبریک مدیران مجموعه مدارس تمام هوشمند پسرانه پیشگامان به مناسبت گرامیداشت هفته معلم

عارفان علم عاشق می‌شوند
بهترین مردم معلم می‌شوند
عشق با دانش متمم می‌شود
هر که عاشق شد معلم می‌شود

به نام خداوند حکیم و یکتا

۱۲ اردیبهشت ماه سالروز بزرگداشت فداکارترین معلم شهید مطهری یکی از روزهای حماسه آفرین به شمار می رود. در ایه:«اقرا باسم ربک الذی خلق، خلق الانسان من علق، اقرأ و ربک الاکرم، الذی علم بالقلم، علم الانسان ما لم یعلم. (علق:1ـ 5)» خداوند خود را یک معلم خوانده است و جالب تر آنکه معلم بودن خود را بهترین و پیچیده‌ترین شاهکار خلقت پس از آفرینش آورده است. معلمان نقش کلیدی در تربیت و آگاه‌سازی دانش آموزان دارند چراکه آنها انسان سازان نسل بعدی محسوب می شوند،بی‌شک پایه و اساس پیشرفت و توسعه هر کشور، توجه به آموزش و پرورش و تربیت نسل ِ آینده‌ساز جوان است و با عنایت به نقش محوری و اساسی معلم در تربیت نسل جوان و اعتلای دانش و فرهنگ در جامعه، باید در نظر داشت که تکریم معلمان، تکریم جامعه است.

ضمن ارج نهادن به مقام شامخ استاد شهید مرتضی مطهری، فرارسیدن «هفته معلم» را خدمت همه معلمان و اساتید فرهیخته و فرهنگ آفرین کشور به ویژه معلمان مجموعه مدارس تمام هوشمند پیشگامان تبریک گفته و امیدواریم در پناه خداوند متعال در تربیت و تعلیم فرزندان عزیز و آینده سازان این مرز و بوم همواره موفق و سلامت باشید.

فریبرز توکلی حقیقی
محمد توکلی حقیقی