جشن عید نوروز

به اطلاع می رسانیم در راستای پاسداشت جشن های باستانی و اعیاد سنتی ایرانی مرکز آموزشی پیشگامان در نظر دارد، جشنی به مناسبت عید نوروز برگزار نماید.

خانواده بزرگ پیشگامان سلام

به اطلاع می رسانیم در راستای پاسداشت جشن های باستانی و اعیاد سنتی ایرانی مرکز آموزشی پیشگامان در نظر دارد، جشنی به مناسبت عید نوروز در تالار پرهام واقع در جاده قادیکلا مورخ 1402/12/23 از ساعت 19:30 الی 22:30 به صرف شام دو نوع غذا ( کشمش پلو با مرغ و گوشت) ‎نوشیدنی(آب،دوغ،نوشابه) ،شیرینی و میوه برگزار نماید.

گروه تصویر برداری در مراسم حضور دارند و از دانش پذیران با تم نوروزی عکس برداری می شود و چاپ آن بر روی شاسی در اختیار والدین قرار می گیرد .

جهت شناسایی هرچه بهتر ،دانش پذیران با لباس فرم آموزشی در این مراسم حاضر شوند.

با توجه به اینکه غذا (شام،میوه و شیرینی)به تعداد دانش پذیرانی که در سایت ثبت نام نموده اند تدارک دیده شده لطفا از طریق لینک ذیل جهت ثبت نام اقدام نمایید.

digiform.ir/ccee63a1ee

سایت تا ساعت ۱۴:۳۰ روز سه شنبه مورخ ۲۲ اسفند ماه جهت ثبت نام باز می باشد.

حضور دانش پذیران عزیز باعث شادی و دلگرمی ما است .

کمیته رفاه مدارس تمام هوشمند پیشگامان